Satunnaiset vitsit

Mies ja nainen

Oli kerran mies ja nainen. Heillä oli lapsi. Lapsen nimen päättäminen oli todella hankalaa, joten he päättivät mennä kävelylle. He päättivät, että ensimmäinen sana, minkä lapsi sanoisi kävelyllä, olisi hänen nimensä.

Lapsi hyppeli iloisesti, kunnes meni tutkimaan tiessä olevaa monttua. Tutkimisen jälkeen hän näytti sen vanhemmilleen ja sanoi: "Reikä!". Nyt hänellä oli nimi.

Parin vuoden kuluttua perhe lähti lomalle. He yöpyivät hotellissa, minkä nimi oli "Kamelin pylly" Eräänä päivänä Reikä karkasi. Vanhemmat soittivat hätääntyneinä poliisille: Täällä ollaan Kamelin pyllyssä, eikä Reikää löydy mistään!

Meidän isä on niin nopea, että…

Ensimmäinen poika sanoo: – Meidän isäpä on niin nopea, että kun isä tiputtaa omenan kerrostalon viidennestä kerroksesta, ehtii isä ottaa sen kiinni alhaalta.
Toinen poika sanoo: – Meidän isä onkin niin nopea, että kun isä juoksee taloa ympäri, niin voi nähdä hänen takapuolensa vielä vilahtavan sen nurkan taakse jonne isä suuntaa.
Kolmas poika sanoo: – Vaan meidän isäpä on niin nopea, että kun siltä loppuu neljältä työt niin se on jo varttia vaille kotona.

Liika on liikaa

Ylilääkäri harjoittelijalle
– Saitteko potilaasta verinäytteen.
– Kyllä vain, mutta en saanut irti enempää kuin viisi litraa.

Vaaka

Pulleahko Elviira-täti nousi aseman vaa’alle ja pisti rahan aukkoon. Osoitin ei liikahtanutkaan. Sen sijaan kuului ääni nauhalta: "Vain yksi henkilö kerrallaan, kiitos!"

Vaaliliitto

Perussuomalaiset, Vasemmistoliitto ja Kokoomus teki vaaliliiton. Siitä tuli per.s. va. ko.

Nykyajan nuoriso

Äiti oli kauhuissaan tyttärensä käytöksestä.

"Tuollaista on nykyajan nuoriso", hän sanoi närkästyneenä.

"16 vuoden iässä sitä jo kuljeksitaan poikien kanssa, mutta eipä muisteta oman äidin 32-vuotispäivää."